paneleven@paneleven.com

+381 11 334 4147

Izaberite Jezik

Kartice

Od Gift do Bankarskih kartica

Datacard Printeri

Glavni distributer za istočnu evropu

Usluge i Podrška

Održavanje hardvera i softvera uz potpunu podršku

Kartice

PANELEVEN vam može pomoći u kreiranju celokupnog rešenja programa kartica, uključujući najbolja softverska rešenja za dizajn kartica, sve do proizvodnje i isporuke kartica.

Sistemi za personalizaciju

Paneleven nudi sve što je potrebno da personalizujete i enkodirate vašu karticu in-house, od pojedinačnih komponenti do celokupnog, on-the shelf i samo vama prilagođenih rešenja. Takođe, nudimo i konsultantske usluge vezane za hardware, software, potrošni materijal, dizajn i sigurnosne elemente.

Usluge

Bez obzira da li ste fokusirani na EMV i potrebne su vam smernice - ili vam je potreban neko na licu mesta ko bi vam osigurao da sve radi glatko - Paneleven servis tim poseduje višegodišnje iskustvo i znanje vezano za servisiranje i konsultantske usluge. Mi vam pružamo sigurnost i poverenje, koje je potrebno da poboljšate korisničko iskustvo, povećate dobit i osigurate rast vašeg biznisa.

Kartice

Sistemi za personalizaciju

Usluge

Kartice

U današnjim okolnostima, za svaki izdatak se mora raditi više i pametnije. Zbog toga je od ključne važnosti izbor dobavljača sa resursima i iskustvom u izgradnji strategije komercijalne proizvodnje kartica, koja će zadovoljiti sve vaše zahteve. Paneleven-ova rešenja koriste konsultativni prilaz u osmišljavanju programa proizvodnje kartica, koji imaju za cilj da podrže vaše prioritete i ostvari vaše ciljeve. Pogledajte šta u ovom trenutku možemo da ponudimo:

Sistemi za personalizaciju

Paneleven nudi najmoderniju tehnologiju proizvodnje i personalizacije kartica, koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za visoko efikasnom proizvodnjom, od pojedinačne proizvodnje kartica sve do proizvodnje velikih serija.

Usluge

Više nego ikada, izdavaocima kartica potreban je pouzdan partner, kako bi odabrali odgovarajući sistem, osigurali nesmetan početak proizvodnje i maksimalnu proizvodnju tokom vremena. Odluke koje danas donesete vezane za vaš sistem i podršku imaće direktan uticaj na vaš uspeh sutra. Mi ovo razumemo i znamo da je naš uspeh direktna posledica vašeg uspeha.

Cards created using Paneleven solutions
0

Partneri

Naši Partneri