paneleven@paneleven.com

+381 11 334 4147

Izaberite Jezik

Partneri

Partneri

 

Entrust Datacard

Data Card je svetski lider u programu izrade katica. Naša rešenja izrade sigurnosnih kartica i personalizacije koriste se za izdavanje miliona finansijskih kartica i identifikacionih dokumenata svaki dan Pre više od 35 godina, omogućili smo da masovno izdavanje kreditnih kartica postane ekonomično tako što smo izumeli sistem za visoko tiražnu personalizaciju - zauvek promenivši način na koji potrošači gledaju na transakcije. Danas Datacard-ovi sistemi za visoko tiražno izdavanje premašuju prodaju svih drugih proizvođača zajedno.

Posetite Website

Tag Systems

Prva kompanija iz grupacije osnovana je 1999 godine u Andori. Kompanija je svoje aktivnosti bazirala na proizvodnji plastičnih kartica za potrebe Evropskog i Svetskog tržišta. Proizvodnja kompanije opremnjena je najsavremenijim mašinama u prostorijama visoke bezbednosti sa kapacitetom proizvodnje od 80 miliona kartica godišnje.

Posetite Website

certSIGN

certSIGN rešenja osmišljena su i razvijena u potpunosti u Rumuniji, dizajnirana su tako da odgovore specifičnim potrebama vašeg biznisa.Od digitalnih sertifikata do kompleksnih sigurnosnih rešenja koja su prošla NATO testove, certSIGN pokriva sve potrebne korake kako bi vaše informacije ostale sigurne.

Posetite Website

Trüb

Trueb poseduje 150-o godišnje iskistvo u sigurnosnoj štampi i pionir je u eco-friendly polikarbonatnoj tehnologiji. Danas , Treub je vodeći proizvođač sigurnosnih polikarbonatnih identifikacionih dokumenata i snabdevač vlada i finansijski institucija identifikacionim rešenjima. Poznat po svojim inovativnim mogućnostima, Trueb je takođe predstavio tržištu brojna patentirana sigurnosna rešenja.

Posetite Website